Последно добавени

Technics SA-GX18 »

Продавам стерео ресивър Technics SA-GX180.

Цена: 125 лв.
Teac V-670 »

Запазен триглав касетен дек

Цена: 120 лв.
Technics SA-EX300 »

Продавам запазен ресивър Technics SA-EX300

Цена: 140 лв.
PipAudio SH-180 »

Продавам домашни тонколони PipAudio SH-180

Цена: 125 лв.
Pioneer A-447 »

Много запазен транзисторен стерео усилвател

Цена: 170 лв.
Magnat Classic 360 »

Продавам 4 канален усилвател Magnat Classic 360

Цена: 95 лв.
Philips CD340 »

Продавам домашен CD плеър Philips CD340

Цена: 35 лв.
Denon PMA-300V »

Продавам домашен стерео усилвател Denon PMA-300V

Цена: 145 лв.
Grundig Finearts V3 »

качествен аудио усилвател

Цена: 160 лв.
Marantz PM-30 »

Качествен транзисторен усилвател

Цена: 160 лв.

Реклами